ΚONTA ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 

Επαγγελματικά Πλυντήρια


Με την πάροδο του χρόνου οι ανάγκες των πελατών αυξάνονται με αποτέλεσμα την απαίτηση μηχανημάτων νέας τεχνολογίας.

Η νέα γενιά επιχειρήσεων πλυντηρίων εμφανίζεται συνοδευόμενη από την ανάγκη εξοπλισμού, υψηλής παραγωγικότητας και σύγχρονων προδιαγραφών, μηχανημάτων πλυντηριοστυπτηρίων, στεγνωτηρίων και σιδερωτηρίων.

Καθαριστήρια


Η συμβολή μας στη δημιουργία μιας επιχείρησης καθαριστηρίου πέραν από τα τεχνικής φύσεως θέματα μπορεί να επεκταθεί και ως προς τη βοήθεια μας στην επιλογή τοποθεσίας, στην πρόταση τοποθέτησης των μηχανημάτων μέσα στο χώρο για μεγαλύτερη λειτουργικότητα, την εξειδικευμένη εκπαίδευση λειτουργίας την παροχή κάθε είδους υποστήριξης πριν αλλά και μετά την πώληση.

Πλυντήρια Αυτοεξυπηρέτησης


Είναι μια πολύ προσοδοφόρα επιχείρηση με την προϋπόθεση ότι πρέπει να παρέχεται στους πελάτες ένας πλήρως εξοπλισμένος χώρος, καθαρός, άνετος και λειτουργικός σε σύγκριση με τα ανταγωνιστικά καταστήματα ιδίου τύπου.

Βιομηχανικά Πλυντήρια


Σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις όπου απαιτούν την μέγιστη τεχνογνωσία και την ειδική αντιμετώπιση θεμάτων όπως, την μελέτη μηχανολογικού εξοπλισμού, την οργάνωση ροής των συστημάτων μεταφοράς αλλά και την μελέτη απαιτούμενων εγκαταστάσεων.

Μέθοδοι παραγωγικής διαδικασίας, εκπαίδευση τεχνικών και χειριστών είναι στοιχεία που προσδίδουν στην εταιρεία μας τη σιγουριά και την αξιοπιστία.

  Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

Ξενοδοχεία Καταλύματα Κάμπινγκ


Αν θέλετε να παρέχεται μια επιπλέον υπηρεσία προς τους καλεσμένους σας ή αν θέλετε να έχετε τον έλεγχο τού ιματισμού σας ή να ανανεώσετε τον παλιό σας εξοπλισμό ή αν πιστεύετε ότι η προβολή του καθαρού είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για την επιχείρησή σας.

Εστίαση Catering


Αν χρειαστεί να λύσετε προβλήματα με το πλύσιμο των μεγάλων ποσοτήτων των τραπεζομάντηλων, των καλυμμάτων , των πετσετών αλλά και των στολών του προσωπικού.

Θέατρα

Αν χρειαστεί να πλύνετε προσεκτικά αλλά και αποτελεσματικά  κοστούμια και άλλα κλωστοϋφαντουργικά  προϊόντα σας
.

Βεστιάρια


Αν θέλετε να οργανώσετε την αποθήκευση των ρούχων των πελατών σας μέσα από αυτοματοποιημένα συστήματα αλυσίδων μεταφοράς και αποθήκευσης.

Κομμωτήρια - Κέντρα περιποίησης (SPA)

Αν χρειαστείτε υποστήριξη για το πλύσιμο του μεγάλου όγκου πετσετών ή στολών εργασίας.

Car Service Centres


Αν χρειαστείτε πλύσιμο των στολών εργασίας των εργαζομένων σας ή καλύμματα των καθισμάτων των αυτοκινήτων.

Αεροπορικές εταιρείες


Αν χρειαστείτε το ειδικό πλύσιμο των κλωστοϋφαντουργικών που παρέχονται στους επιβάτες κατά την πτήση αλλά και των στολών πληρώματος και προσωπικού εδάφους.

Εμπορική Ναυτιλία


Αν χρειάζεστε εξοπλισμό πλυντηρίου που έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση στις ειδικές συνθήκες ενός πλοίου.

Εταιρείες Καθαρισμού


Αν χρειάζεστε αξιοπιστία και ευκολία στη λειτουργία των πλυντηρίων για τον καθαρισμό όλων των υφασμάτινων εργαλείων σας αλλά και τις στολές προσωπικού.

Βιομηχανία Ηλεκτρονικών Προϊόντων


Αν χρειαστεί να λύσετε το πρόβλημα με το "καθαρό δωμάτιο" της πλύσης και ξήρανσης των στολών της εξειδικευμένης εργασίας σας.

  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΙΧΜΗΣ

 

Στρατιωτικές μονάδες


Αν θέλετε να λύσουμε το πρόβλημά σας με το πλύσιμο των σεντονιών, στολών μάχης στρατιωτικής βάσης ή εξοπλισμένη κινητή μονάδα πλύσης.

Πυροσβεστικό Σώμα


Αν πρέπει να πλυθούν οι στολές πυροσβεστών με ειδική επεξεργασία εμποτισμού πυρίμαχων υλικών.

Σωφρονιστικά Ιδρύματα


Αν χρειάζεστε αξιόπιστο εξοπλισμό για πλύσιμο ρούχων με ευκολία στόν χειρισμό και υψηλές προδιαγραφές για αντοχή στο χρόνο και τις καταπονήσεις.

Υγειονομική περίθαλψη


Αν χρειαστεί να λυθούν τα προβλήματά σας με το πλύσιμο των μολυσμένων κλινοσκεπασμάτων, σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής.

Κοινωνική σφαίρα


Αν χρειαστεί να λυθούν τα προβλήματά σας με το πλύσιμο, στέγνωμα και σιδέρωμα σεντονιών, στολών εργασίας ή των ενοικιαστών σας, αν είναι Στέγη υπερηλίκων ή Παιδικής μέριμνας ή άλλο Κοινωνικό Ινστιτούτο.

Εστίες


Αν θέλετε να προσφέρετε επιπλέον υπηρεσίες προς τους ενοικιαστές σας, παρέχοντας εγκαταστάσεις πλυντηρίου αυτοεξυπηρέτησης.

Κλωστοϋφαντουργία


Αν πρέπει τα προϊόντα σας, να υπόκεινται σε ειδικές διαδικασίες πλύσης και σιδερώματος.

Αθλητικά σωματεία


Αν χρειαστείτε λύση για το πλύσιμο και στέγνωμα των λερωμένων ρούχων της δικής σας ομάδας ή των αθλητών σας.

Βιομηχανία τροφίμων


Αν πρέπει να πλένετε στολές εργασίας για τους εργαζομένους στη βιομηχανία κρεάτων και γαλακτοκομικών προϊόντων σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής και προδιαγραφών.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ PRIMUSΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ LAUNDRY EQUIPMENT πλυντήρια στεγνωτήρια σιδερωτήρια επαγγελματικά ρούχων στεγνοκαθαριστήρια σιδερωτικά πάγκος σιδερώματος καθαριστήρια πλυντηριο επαγγελματικό ρουχων στεγνωτηριο σιδερωτηριο κυλινδρος διπλωτικη πλύση πλυσιμο καθαρισμα επαγγελματικα
πλυντηρια ρουχων στεγνωτηρια στεγνωτηρια σιδερωτηρια διπλωτικες μηχανες βιομηχανικα πλυντηρια εξοπλισμός ξενοδοχείων πρέσσα αλυσίδα μεταφοράς ιμάντες ξελεκιαστικά φραγκούλης fragoulis αθηνα περιστερι lavamac ανταλλακτικά σουρώστρα στυπτήριο laundry equipment washing machines primus l