Η Εταιρεία
Ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Φραγκούλη το 1958. Σήμερα με την επωνυμία Ε.ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ&ΣΙΑ ΟΕ και με έδρα, το Περιστέρι Αθηνών, συνεχίζει να δραστηριοποιείτε με την διάθεση και υποστήριξη εξοπλισμού επαγγελματικών εγκαταστάσεων, με κεντρικό σκοπό τον εκσυγχρονισμό μονάδων Βιομηχανικών Πλυντηρίων, Ξενοδοχείων, Νοσοκομείων, Καθαριστηρίων, Σιδερωτηρίων και άλλων συναφών.

Κοντά στις ανάγκες του πελάτη
Τα μηχανήματα πού εμπορευόμαστε είναι προϊόντα κατασκευαστικών εργοστασίων παγκόσμιας εμβέλειας και αναπτύσσονται από ειδικές επιστημονικές ομάδες τεχνικών. Η διαδικασία παραγωγής διασφαλίζει γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση. Οι εγγυήσεις μας παρέχουν σιγουριά και η τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε είναι βασισμένη στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Υψηλά κριτήρια ποιότητας υπηρεσιών διακρίνουν το σύνολο μας, από την πρώτη επαφή με τον πελάτη μέχρι την τελική παράδοση των προϊόντων αλλά και την συνεχόμενη τεχνική υποστήριξη.

Κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή λύση
Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις κατάλληλες για τις απαιτήσεις των πελατών μας πάνω στα συστήματα πλυντηρίων. Αυτή η παροχή περιλαμβάνει εξοπλισμό, εγκατάσταση, εκπαίδευση, προτάσεις για την τοποθέτηση και εργονομία, τεχνική υποστήριξη, εγγυήσεις. Όλα τα παραπάνω διαμορφώνουν μία πολύ ικανοποιητική πρόταση για όσους χρειάζονται επαγγελματικό εξοπλισμό πλυντηρίων για ξενοδοχεία, νοσοκομεία, καθαριστήρια και κτιριακά συγκροτήματα.

Μία συμφωνία, ένας δεσμός
Ο εξοπλισμός επαγγελματικών πλυντηρίων προϋποθέτει την εξασφάλιση της μέγιστης απόδοσης των μηχανημάτων κατά την πάροδο των χρόνων. Η αρχή μιας συνεργασίας δίνει το έναυσμα για τη δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης με τους πελάτες μας. Προς αυτό το σκοπό αποβλέπει η ανάπτυξη του συστήματος τεχνικής υποστήριξης προς τους πελάτες μας. Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση και κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και μετά την αγορά των μηχανημάτων.

Συμβόλαια συντήρησης- service
Η εταιρεία μας μέσα από ένα πλέγμα ενεργειών που σκοπό έχουν την ολοκληρωμένη εικόνα της, την δυναμική πορεία αλλά και την δημιουργία νέων προτάσεων λειτουργίας και οργάνωσης, έχει δημιουργήσει οργανωμένο Τμήμα Τεχνικής υποστήριξης με πιστοποίηση ISO 9001. Στοχεύοντας λοιπόν στην Πρόληψη , προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις υπηρεσιών όπου ο Πελάτης μας θα μπορέσει να βασιστεί και να αποσβέσει τους κραδασμούς μιας τυχόν δυσλειτουργίας - βλάβης μηχανημάτων όπου βασίζεται η παραγωγή του.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ PRIMUS ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ LAUNDRY EQUIPMENT πλυντήρια στεγνωτήρια σιδερωτήρια επαγγελματικά ρούχων στεγνοκαθαριστήρια σιδερωτικά πάγκος σιδερώματος καθαριστήρια πλυντηριο επαγγελματικό ρουχων στεγνωτηριο σιδερωτηριο κυλινδρος διπλωτικη πλύση πλυσιμο καθαρισμα επαγγελματικα
πλυντηρια ρουχων στεγνωτηρια στεγνωτηρια σιδερωτηρια διπλωτικες μηχανες βιομηχανικα πλυντηρια εξοπλισμός ξενοδοχείων πρέσσα αλυσίδα μεταφοράς ιμάντες ξελεκιαστικά φραγκούλης fragoulis αθηνα περιστερι lavamac ανταλλακτικά σουρώστρα στυπτήριο laundry equipment washing machines primus l